Henriëtte

Henriëtte Henkes – de Boer. Sinds Augustus 2011 ben is ze voorzitter van Chiel-Thomas Stichting werkzaam met- en voor kinderen met (meervoudige) beperking(en) en vanaf Augustus 2016 oprichtster en eigenaar van Kids Zorgcoach.  Ze is een moeder van twee jongens, die (meervoudig) beperkt zijn. Daarmee heeft ze een brede ervaring in zorgvragen voor zowel lichamelijke als ook gedragsproblematieke zorgvragen.

Verder is ze oprichtster van Stichting MaTCH Talenten , een organisatie die zich inzet voor kinderen en jong volwassenen met (meervoudige) beperkingen. Wij noemen die kinderen onze Talenten. Stichting MaTCH Talenten bestaat op dit moment uit een drietal bestuursleden en 15 vrijwilligers .

Als laatste is ze schrijfster van het boekje Naamuitleg in Dummytaal. Henriëtte kan via een geboortenaam en geboortedatum heel veel vertellen over de kwaliteiten en talenten van mensen. Als spiritueel medium is ze geweldig in het inzichtelijk maken van iemands talenten en kwaliteiten maar ook in de valkuilen, waarin ze zich kunnen verbeteren.