Vervolg vierdubbele getallen

De vierdubbele getallen worden ook vaak de meestergetallen of engelengetallen genoemd.

Vierdubbele getallen en hun betekenis

00:00: De energieën en gidsen om je heen wijzen je op een boodschap die ze aan jou gegeven hebben. Ze herinneren je eraan dat je met die boodschap wel wat moet gaan doen.

10:10: De energieën en gidsen om je heen vragen je je gedachten, wensen of dromen te veranderen. Vraag je gidsen om hulp , om er voor te zorgen dat je met de juiste gedachten bezig bent. Je zit in een overgangsfase van je leven, nieuwe plannen en ideeën komen er aan.

11:11:  Zorg ervoor dat je met de juiste gedachten en ideeën bezig bent. Richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wilt. Wees bewust van je eigen gedachten en worden, wat dat zul je gaan manifesteren.
Energiepoorten gaan open en sluiten zich en je bent dit allemaal. Creëer bewust wat je graag wilt en hou dit vast.

12:12: Blijf positief denken in de veranderingen ,gedachten en wensen die je wilt ontvangen. Maak je geen zorgen, de gidsen zijn er mee bezig. Alles heeft tijd nodig, ook dit. Je gedachten dromen en wensen zijn de zaadjes die aan het ontkiemen zijn. Zie de tekenen om je heen, dingen zullen groeien in de richting die jij wilt.

13:13: De energieen en gidsen zijn bij je, ze steunen je door je te helpen om positieve gedachten bewust te krijgen. let goed op wat je voelt, hoort en ziet. De energieën en gidsen willen je helpen bij hetgeen jij wil veranderen. je wensen ,dromen, gedachten zullen uitkomen.

14:14: Zoek je steun met de spirituele wereld? Richt je gedachten, wensen, voornemens tot hen. Ze zullen je altijd horen. Ze zijn bij je. Zorg voor een ontspannen houding en richt je wensen aan hen, zij zullen ze in ontvangst nemen. Hulp aan de spirituele wereld mag je altijd vragen,ze helpen graag en begeleiden je op het pad van verandering. Energieen , gidsen benadrukken nu naar je gedachten, dromen , wensen te kijken en ze concreet te formuleren. je bent nu op een punt gekomen dat de realisatie van deze wensen uit gaat komen.

15:15: Zoals al eerder verteld staat de 5 voor verandering. Je ideeen ,gedachten, wensen zijn druk bezig in wording. Ga met de juiste mensen om. Degene die positief zijn ingesteld en jou kunnen helpen met je verandering. Blijf ver weg bij de mensen met negatieve invloed, die bekritiseren jou en vertragen het traject van verandering voor jou. Je gedachten gaan veranderingen creëren in je leven. Gaat het niet zoals jij wil, verander je gedachte en pas je wensen, dromen en gedachten aan.

16:16: Materiële wensen, gedachten, dromen die je hebt worden als je steeds dezelfde positieve verwachtingen hebt in affirmaties vervuld. Denk aan wat je wenst en wilt, en niet aan wat je niet wilt. Wat je wenst is wat je zult ontvangen.  Zorg er wel voor dat het materiële wel in balans staat met het spirituele wat je wilt. De 6 staat voor de aardse zaken waar we hier op deze wereld mee te maken hebben. Zorg dat wat je wenst in materiële zin in verhouding staat met jouw spirituele gedachten.

17:17: Je bent goed weg. Als je je positieve gedachten, wensen, dromen consequent vasthoudt dan zal dit zijn vruchten gaan afwerpen. De manier waarop jij bezig bent inspireert ook weer anderen. Hou dit vast.

18:18: Financiële overvloed gaat op je pad komen, je hebt recht op steun en voorspoed. Je gidsen en de energieën die om je heen zijn steunen je daarbij. Sta open voor het ontvangen ervan. Hou vast die positieve gedachten, wensen en dromen.

19:19: Houd vast aan je positieve gedachten, zorg ervoor dat het niet te verslavend gaat werken. Dat is nu ook weer niet de bedoeling. Zorg dat je je positieve gedachten vasthoudt. zie de tekeningen en voel de verandering. Richt je op creatieve projecten, maak gebruik van de talenten en passie die in je zit. Waar je goed in bent wordt je vaak ook succesvol in, maak daar gebruik van.

20:20: Concentreer je op hetgeen waar je nu mee bezig bent. Je wordt gesteund, het pad is zich aan het vormen door jou en de hulp van je gidsen. De gidsen zijn er voor je. Spreek tot ze.

21:21: Geloof in de informatie die je ontvangt. Vertrouw op jezelf en de gedachte dat alleen jij de verandering in gang kan zetten. We zijn allemaal verbonden met elkaar , de aarde en het universum. Let op wat je denkt en richt je op wat je wilt ontvangen.

22:22: Heb vertrouwen in jezelf en de gidsen om je heen. Problemen zullen aangepakt worden. De verandering komt eraan, ook al is deze nog niet meteen zichtbaar.

23:23: De gidsen steunen je, je staat er niet alleen voor. Ze hebben jouw wensen, gedachten en dromen gezien en willen jou helpen met het behalen daarvan.