Nummerologie informatie

Nummerologie informatie

Numerologie is de leer van de ritme van de schepping uitgedrukt in getallen. Alles heeft een eigen ritme en een eigen trilling. Voor de bekende filosoof en wiskundige Pythagoras waren getallen mystiek en vol betekenis. Hij ontdekte dat alles uit te drukken is in getallen en dat het hele universum een harmonie is van getallen.

Numerologie werkt dus met getallen, maar ook met de letters van het alfabet. Elke letter correspondeert met een bepaald getal. In de toegepaste numerologie wordt allereerst gewerkt met de geboortedatum en de naam van iemand om een beeld te krijgen. Er zijn diverse numerologie systemen om letters om te zetten in cijfers.

nummerologie

Geboorte getal

Je geboortegetal geeft je inzicht in je huidige leven. Dit getal wordt berekend aan de hand van je geboortedatum en is dus onveranderbaar en constant door je hele leven. Het vertegenwoordigt je persoonlijke eigenschappen en aanleg.

Het geboortegetal geeft een kijk op jouw reis door dit leven, hoe je omgaat met bepaalde situaties, je passies en je aanleg. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen en geestelijk te groeien waardoor je meer open kunt staan voor de vele mogelijkheden die het leven je te bieden heeft.

Je berekent je geboortegetal door de dag maand en jaartal bij elkaar op te tellen. bijvoorbeeld
Iemand is geboren op 12 maart 1995 =  1231995 = 1+2+3+1+9+9+5= 30 = 3+0= 3
Geboortegetal is 3

Hieronder vindt je  meer informatie over nummerologie  en wat de getallen jou kunnen vertellen.

Nummerologie

Geboortegetal

Persoonlijkheidsgetal

Huisnummerologie

Naamnummerologie

Partnervergelijking

Persoonlijke horoscopen