Nummerologie Jaargetallen

Nummerologie Jaargetallen de 9 jarige cyclusnummerologie jaargetallen.

In de numerologie wordt uitgegaan van een een cyclus van 9 jaar. Wil je weten in welk jaar van de cyclus je je bevindt en wat de toekomst voor jou in petto heeft?

Het persoonlijk jaar loopt van je laatste verjaardag tot je eerstvolgende verjaardag. Maar als je wat over een jaar in het verleden of in de toekomst wilt weten, kun je natuurlijk ook een ander jaar (tussen 1900 en 2021) invullen.

Belangrijk: Het zijn jouw gedachten, dromen, wensen die je zelf creëert! Krijg de juiste mindset, het universum kan je helpen en sturen bij het behalen van je dromen, wensen en gedachten, maar als je twijfelt, negatief of angstig bent is dat hetgeen wat je aan het creëren bent. Dat het niet of net niet lukt.  Dat is dan voor velen het bewijs dat het niet werkt, maar wat men niet realiseert is dat het wel klopt. Ze hebben gedacht, gedroomd gewenst dat het niet zou lukken, en dat is ook precies wat ze gekregen hebben.

Zorg voor de juiste mindset !!!!

Berekenen persoonlijk jaargetal

Bereken uw persoonlijk jaargetal door de cijfers van uw laatste verjaardagsdatum bij elkaar op te tellen en deze terug te brengen tot 1 getal.

Voorbeeld 02-03-2018 = 2+3+2+1+8=16 1+6=7  Persoonlijk jaargetal is 7

3 maanden voor dat je jarig bent kun je de trillingen al voelen van het volgend jaar wat er aankomt. 6 maanden na je verjaardag zit je midden in het nieuwe jaar en wordt het duidelijker wat je er allemaal mee kan. Op dit punt kun je ook de trillingen van het vorige jaar en het volgende jaar voelen.

Hieronder vindt je een uitleg per jaar.

1: Dit is een binair getal: Elk getal is deelbaar door 1. We zijn allemaal één, we zijn allemaal energie  en zo verbonden met elkaar. Ook met onze gedachten. Let op wat je denkt en richt je liever op de wensen en dromen dan op je angsten en gevaar.  Wat je denkt ,droomt en wilt zijn opdrachten waar het universum mee aan de gang gaat.  Het is de aandacht die jij er aan schenkt die er voor zorgt of datgene wat je wilt snel komt of langzaam. Je gedachten vormen onbewust een pad wat je gaat afleggen. je hoeft het pad niet te bepalen dat komt vanzelf tot stand. Gewoon gaan lopen en denken ,dromen over de doelen, dromen en wensen die je hebt. Let maar op, mogelijkheden zullen op je pad komen om je te helpen bij het behalen van je droom of doel. Hier wordt je opmerkzaam gemaakt dat je aandacht moet besteden aan steeds terugkerende gedachten en ideeën, ze zijn het antwoord op de wensen en dromen die je jezelf gesteld had. Deze getallen creëren portalen, wat in gedachten is kan snel worden bereikt. Het cijfer duidt ook op een uiterst creatief persoon. Zorg wel dat je met alles in balans blijft en niet doorslaat en verslavend bezig blijft met je gedachten, wensen en dromen. Zoek balans. 1 of11 staat ook voor nieuw begin en of geboorte.

2: Heb geloof en moed, Je wensen en dromen worden bewaarheid, ook al zie je dat nu nog niet. Het is een proces wat in gang is gezet. Alles heeft tijd nodig en de tijden van het universum en de energie zijn heel anders dan dat wij gewend zijn met onze aardse tijd. Blijf vertrouwen op je gevoel van je dromen en wensen. Er komen allerlei nieuwe kansen op je pad. Blijf vertrouwen en laat het universum zich het pad voor je vormen. Ga bouwen op het nieuwe. Nieuwe rollen en een nieuwe wereld bouwen. Alle gedachten, wensen, dromen zullen als zaadjes ontkiemen en gaan groeien. Er zullen acties en stappen uit voortvloeien.

3: Energieën zijn bij je in de buurt. Ze hebben je gedachten, dromen of wensen gezien en gehoord en willen je daarmee helpen. Je gidsen en helpers uit de spirituele wereld helpen je met de doelen die je jezelf gesteld hebt. volg je gevoel en stel je op je helpers af.  Stel in gedachten de vragen waar je antwoord op wil hebben en de gidsen zullen je tekenen geven van de antwoorden. De communicatiekanalen staan open nu. Kom in contact me de gidsen en helpers uit de spirituele wereld.

4: De energieën , beschermengelen of je eigen spirituele gids is bij je. Roep ze aan als je behoefte hebt aan hulp, een gesprek. Ze kunnen je helpen met raad en gevoelens van liefde en geborgenheid. Ga vooral op je gevoel af, dat zal je de weg leiden en daar zul je de antwoorden vinden van je gidsen. Er zijn veel gidsen, engelen en energieën om je heen. Je kunt deze gidsen vragen om jou en ook dierbare personen van jou rust te geven. Het hoe hoef je niet te vragen en te weten, zij zullen zorgen voor de antwoorden en de wegen die gevolgd mogen worden. Kansen komen je pad op, zonder er zelfs maar om te vragen. Geloof in de dingen die je wilt en laat je niet van je pad af brengen. Alles gaat goed, heb vertrouwen in jezelf en het universum. Nieuwe kansen komen er aan. Zorg dat je ideeen die als zaadjes zijn gepland verder groeien , geloof in jezelf en de resultaten die je met je wensen, gedachten ,dromen gaat behalen. Maak gebruik van de kansen die je worden geboden.

5: Veranderingen zijn in ontwikkeling, de 5 staat voor verandering, transformatie,  transmutatie. Er vinden in je leven veranderingen plaats in positieve zin, of ze zijn onderweg en gaan binnenkort komen. De verandering is onderweg, tijd om los te laten ,de dingen die niet meer voor je werken en te kijken naar andere handvaten en hulpmiddelen die jou wel kunnen helpen bij het volgen van jouw nieuwe pad. De veranderingen komen er weer aan, hoe meer de 5 zichtbaar wordt hoe krachtiger de verandering. Er staan je mooie transformaties en veranderingen te wachten. Persoonlijke groei zit er bij deze driedubbele getallen wel in. Ga door met die verandering en creëer dat fantastische leven voor jezelf. De veranderingen komen er aan, of je er nu wel of niet om gevraagd heb.  Het universum kan soms van richting veranderen zonder dat je er om gevraagd heb maar wel met een doel of onbewuste toestemming van je eigen energie. Laat deze veranderingen een toekomst vol met mogelijkheden brengen, die jou weer verder helpen op het levenspad. Hou in ogen dat soms je wat stappen terug moet zetten om er later meer vooruit te komen. Alles heeft een reden en is een leermoment. Elk einde heeft ook een nieuw begin. Hou dat in gedachten.

6: Zorg dat je in balans blijft. Het getal 6 houdt zich bezig met aardse zaken, zoals bezit, geld, materialisme, concrete zaken die nu je leven beïnvloeden.  Zorg met je gedachten ervoor dat je wensen en doelen in evenwicht zijn met je aardse zaken. Concentreer je op je wensen en je doelen en geloof in het spirituele. Geloof in jezelf, hou vast aan je gedachten, beloften en dromen. Maak je geen zorgen om het materiële, volg het pad van je dromen en gedachten Breng je leven in balans zowel materialistisch gezien als spiritueel. Stel je open voor de hulp van je gidsen. Ze zullen je helpen met het nemen van de juiste beslissingen om je leven in balans te krijgen. 6 is het getal voor liefde en harmonie. Hou eerst van jezelf om anderen te kunnen helpen of lief te hebben. Harmonie en liefde kan op je pad komen.

7: Het getal 7 is een geluksgetal, je bent op de goede weg. Ga zo door en de doelen, wensen en dromen zullen steeds duidelijker ,concreter en realistischer worden. Yeah, je bent goed bezig, zowel mentaal als fysiek gaat het goed met je en de veranderingen die je wilt. Houd je aan je voornemens , blijf op het pad. Heb je de juiste beslissingen gedaan , geluisterd naar je gevoel. gefeliciteerd je zult merken dat de wijsheid die je geleerd hebt wordt omgezet in daden en veranderingen. Je gaat er nu de vruchten van plukken. inspireer en help anderen  door middel van het succes wat je nu aan het ontvangen bent. Verander jezelf om de wereld te veranderen. Het is aan jou.

8: Het getal 8 staat voor einde en begin, er is geen eind aan het cijfer 8 , maar ook geen begin. Het einddoel komt in zicht, en financiële middelen kunnen je gaan helpen bij de uitvoering van je dromen en wensen. De voorspoed komt er aan, het begint met kleine beetjes maar wordt steeds meer. Wees dankbaar voor het uitkomen van je gedachten en dromen, bouw reserves op en vergeet ook niet om de voorspoed door te geven aan andere mensen om je heen. financiële zekerheden gaan op je pad komen , voor nu en in de toekomst. Op dit punt kun je echt de schepper van je eigen werkelijkheid zijn. Succes ,welvaart, zal op je pad komen . Hou vast aan die gedachten, wensen en dromen.

9: Maak gebruik van je aangeboren talenten, je passies en interesses, deze zullen er voor zorgen dat wat je wenste en droomde zich op de juiste manier manifesteert. Wees dienstbaar naar jezelf en anderen met het zien van dit getal. Nu de voorspoed er is , ga aan de gang, laat je gedachten, dromen, wensen werkelijkheid worden. Er is behoefte aan hetgeen jij al die tijd in gedachten hebt gehad. Deel dit met anderen nu het werkelijkheid gaat worden. zie daar, je nieuwe werkelijkheid die jezelf hebt gecreëerd door je gedachten. Nu wordt het tijd het geleerde door te geven aan anderen. Anderen te helpen om op dezelfde manier zoals jij het pad gevolgd hebt anderen te inspireren met je succes, je gedachten en gevoelens. Voltooiing voor jezelf, waardeer de verandering die je zelf hebt opgestart. Wees dankbaar dat wat je gedachten ,wensen en dromen waren tot een realistisch resultaat zijn gekomen.

 

.