Annie

Ik ben Anneke/Annie van Os Creemers, geboren in 1949, getrouwd en heb kinderen en kleinkinderen.
Ik ben mijn hele leven al geintresseerd geweest in het paranormale, maar had geen handvaten om er iets mee te doen.soms schrok ik van de dingen die ik hoorde en zag, dus stopte ik het maar weg…..

Nu vele jaren later, heb ik inmiddels handvaten , na mijn reiki inwijding , kundalini reiki en shambahlla inwijding, ben ik inmiddels zover, dat het is gaan stromen bij mij….

Inmiddels geef ik kundalinireiki stoel behandelingen, dit helpt mensen geestelijk en lichamelijk rustig te worden, en hun zelfhelendvermogen stimuleerd hierdoor, ook hun slaapgedrag verbeterd, en tevens kan ik tijdens de energie wisseling, mensen helpen, met dingen die ik doorkrijg van boven. Dit helpt het beste als u met enige regelmaat deze behandelingen ondergaat.

Ook werk ik met waskaarten “encausticart”, Met deze methode kan ik mensen, ook een korte reading meegeven, dit doe ik vanuit huis. Tevens lees ik foto’s, dit doe ik ook vanuit huis . Binnenkort ga ik workshops wastekeningen geven in feestwinkel de Scharrelboet te Schagen. Mocht u interesse hierin hebben kunt u zich daarvoor via deze site aanmelden.Vind u het leuk om eens kennis te maken met 1 van deze diciplines, lees dan de vastgestelde berichten in mijn groep. Hier kunt U ook lezen wat de kosten zijn.

Bezoek mijn facebookgroep Annie’s gids waar ik regelmatig updates plaats en readings doe.

Bent U benieuwd geworden, mijn Gids Andreas en ik willen U graag helpen

Hartegroet van Anneke/Annie ?