Lenormandkaarten bestellen

Lenormandkaarten bestellen voor JOU!

Lenormandkaarten bestellen om zelf te kunnen gaan leggen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Lenormandkaarten? Iedereen kan dit leren. Op deze website vindt je allerlei uitleg over de Lenormandkaarten en een groot werkboek waar alle mogelijke combinaties instaan. Deze combinaties geven nog meer info over verleden, heden en toekomst. Dit werk e-book is straks hier online te bestellen.

Bestel hier online via managementboek.nl de Lenormandkaarten met werkboek. In dit boek krijgt u een uitleg over hoe u de kaarten kunt leggen. Hier op deze website krijgt u praktische informatie hoe u de kaarten het beste kunt interpreteren.

Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan.

Lenormand waarzegkaarten Prijs van dit boek is €16,25 

Ontvang de 36 lenormandkaarten waar u de leggingen mee kunt doen. Verder zit hier een werkboek uit met een uitleg over hoe u de Lenormand waarzegkaarten kunt gebruiken. Op deze website is het ook mogelijk om een E-book te bestellen waar alle mogelijke combinaties van de Lenormandkaarten in te vinden zijn. Binnenkort staat dit unieke werkboek online.

Heeft u al Lenormandkaarten in huis en bent u op zoek naar boeken die informatie en uitleg geven over de Lenormandkaarten? Hieronder staan nog een aantal boeken die uitleg geven over deze bijzondere kaarten.

Lenormandkaarten Rene Merkestijn €19,50 

Dit boek is naar mijn mening het beste boek om uitleg te krijgen over de kaarten van LenormandDit boek over Lenormandkaarten is een naslagwerk voor beginnende en gevorderde kaartlezers. Per kaart wordt een uitgebreide lijst betekenissen gegeven, logisch geordend naar invalshoek. Ook wordt ingegaan op de werking van iedere kaart op het gebied van relaties, werk, financiën en gezondheid. Dit maakt het duiden met Lenormandkaarten al een stuk eenvoudiger. Vooraf wordt verteld hoe de betekenissen worden verkregen via de afbeelding, de tekst en de speelkaart in het medaillon.

Ook worden de voor- en nadelen van de diverse legmethodes behandeld en duidingen uitgewerkt aan de hand van stap-voor-stap voorbeelden. Hierdoor bent u niet alleen in staat voor elke vraag de juiste methode te kiezen, u ziet tevens hoe het denkproces bij het duiden verloopt en waar u allemaal op moet letten.

Het boek gaat in op een lastige punten als: Wanneer duid ik een kaart als positief of negatief? Heeft de kaart een algemene betekenis of staat hij hier voor een persoon? Hoe beïnvloeden de kaarten elkaar als ze naast, boven en onder elkaar liggen? Wat kan een bepaalde combinatie van twee of drie kaarten betekenen? Hoe werkt het doortellen van kaarten? Hoe pak ik een grote legging aan? Het bevat kortom een schat aan informatie die u niet zal willen missen.
De schrijfster heeft jarenlange ervaring in het werken met Lenormandkaarten, onder meer via haar werk als kaartlegster voor een telefoonlijn. Ze heeft haar kennis gebundeld in dit praktische naslagwerk, zodat iedereen er mee aan de slag kan. Ze hoopt met dit boek een antwoord te geven op de vele vragen en problemen waar iedere kaartlezer vroeg of laat tegenaan loopt.

Lenormandkaarten incl beknopte uitleg € 7,95

Lenormandkaarten bestellenKaartleggen met Mlle Lenormand € 12,99