Dubbele getallen vervolg

Dubbele getallen en hun betekenis , het vervolg

We gaan nu verder met de dubbele getallen en hun betekenis.

00: De energieën of gidsen wijzen je op een ontvangen boodschap en vragen je om daar wat mee te doen. Het onbekende wat moet zijn maar nog niet is geboren. Het is het creatieportaal voor de creatie.

11: Hier wordt je opmerkzaam gemaakt dat je aandacht moet besteden aan steeds terugkerende gedachten en ideeën, ze zijn het antwoord op de wensen en dromen die je jezelf gesteld had. Deze getallen creëren portalen, wat in gedachten is kan snel worden bereikt. Het cijfer duidt ook op een uiterst creatief persoon. Zorg wel dat je met alles in balans blijft en niet doorslaat en verslavend bezig blijft met je gedachten, wensen en dromen. Zoek balans. 11 staat ook voor nieuw begin en of geboorte.

22: Blijf vertrouwen op je gevoel van je dromen en wensen. Er komen allerlei nieuwe kansen op je pad. Blijf vertrouwen en laat het universum zich het pad voor je vormen. Ga bouwen op het nieuwe. Nieuwe rollen en een nieuwe wereld bouwen. Alle gedachten, wensen, dromen zullen als zaadjes ontkiemen en gaan groeien. Er zullen acties en stappen uit voortvloeien.

33: Je gidsen en helpers uit de spirituele wereld helpen je met de doelen die je jezelf gesteld hebt. volg je gevoel en stel je op je helpers af.  Stel in gedachten de vragen waar je antwoord op wil hebben en de gidsen zullen je tekenen geven van de antwoorden. De communicatiekanalen staan open nu. Kom in contact me de gidsen en helpers uit de spirituele wereld.

44: Er zijn veel gidsen, engelen en energieën om je heen. Je kunt deze gidsen vragen om jou en ook dierbare personen van jou rust te geven. Het hoe hoef je niet te vragen en te weten, zij zullen zorgen voor de antwoorden en de wegen die gevolgd mogen worden. Kansen komen je pad op, zonder er zelfs maar om te vragen. Geloof in de dingen die je wilt en laat je niet van je pad af brengen.

55: De verandering is onderweg, tijd om los te laten ,de dingen die niet meer voor je werken en te kijken naar andere handvaten en hulpmiddelen die jou wel kunnen helpen bij het volgen van jouw nieuwe pad.

66: Geloof in jezelf, hou vast aan je gedachten, beloften en dromen. Maak je geen zorgen om het materiële, volg het pad van je dromen en gedachten

77: Yeah, je bent goed bezig, zowel mentaal als fysiek gaat het goed met je en de veranderingen die je wilt. Houd je aan je voornemens , blijf op het pad.

88: De voorspoed komt er aan, het begint met kleine beetjes maar wordt steeds meer. Wees dankbaar voor het uitkomen van je gedachten en dromen, bouw reserves op en vergeet ook niet om de voorspoed door te geven aan andere mensen om je heen.

99 Nu de voorspoed er is , ga aan de gang, laat je gedachten, dromen,wensen werkelijkheid worden. Er is behoefte aan hetgeen jij al die tijd in gedachten hebt gehad. Deel dit met anderen nu het werkelijkheid gaat worden.

Klik hier voor het vervolg driedubbele getallen