Vervolg driedubbele getallen

We zijn aardig op weg, we hebben de enkelvoudige  en dubbele getallen gesproken. Als je deze vergelijkt met elkaar zie je een patroon steeds terugkomen. Hou dat patroon in gedachten, dan weet je steeds in welk stadium je zit dat hoort bij het jaartal.

Driedubbele getallen en hun betekenis.

111: Alles is energie, zie je 111 vaker verschijnen houdt dit in dat er een energiepoort is opengegaan die er voor zorgt dat je gedachten sneller werkelijkheid zullen gaan worden. Zorg dus dat je met de juiste gedachte bezig bent. Wat je in gedachten hebt…. Een droom of wens wordt sneller werkelijkheid, echter als je met angsten, verdriet en andere negatieve zaken bezig bent zal dit zich ook versterken. Stop dus geen energie in negatieve zaken….. Waar leg jij je aandacht op . Zorg dus dat je gedachten overeenstemmen met de wensen die je hebt. Nieuw begin en of geboorte

222: Heb vertrouwen in jezelf en de dingen waar je mee bezig bent. Het komt allemaal goed. Welke situatie er nu op dit moment ook speelt er zal een gunstig verloop zijn. Je gedachten wensen, dromen, moet je zien als zaadjes die je in je bewust zijn hebt gepland. Blijf denken en bezig met die gedachten want die zorgen ervoor dat de zaadjes gaan ontkiemen en gaan groeien.

333: Wauw je bent goed bezig. je bent een met je gidsen en de energieën die om je heen zijn. Samen werken jullie aan de gedachten, wensen, dromen die je voor jezelf bedacht hebt. Je hebt steun. Je gidsen houden van je en beschermen je. Als je deze cijfers ziet wordt je de mogelijkheid geboden om in contact te komen met je gidsen of energieën die om je heen zijn. De communicatielijnen staan open, maak er gebruik van.

444: Heel veel energie om je heen op dit moment , vele engelen ,gidsen die van je houden en je steunen met de dingen die je doet. Alles gaat goed, heb vertrouwen in jezelf en het universum. Nieuwe kansen komen er aan. Zorg dat je ideeen die als zaadjes zijn gepland verder groeien , geloof in jezelf en de resultaten die je met je wensen, gedachten ,dromen gaat behalen. Maak gebruik van de kansen die je worden geboden.

555: Daar is tie weer, de veranderingen komen er weer aan, hoe meer de 5 zichtbaar wordt hoe krachtiger de verandering. Er staan je mooie transformaties en veranderingen te wachten. Persoonlijke groei zit er bij deze driedubbele getallen wel in. Ga door met die verandering en creëer dat fantastische leven voor jezelf.
De veranderingen komen er aan, of je er nu wel of niet om gevraagd heb.  Het universum kan soms van richting veranderen zonder dat je er om gevraagd heb maar wel met een doel of onbewuste toestemming van je eigen energie. Laat deze veranderingen een toekomst vol met mogelijkheden brengen, die jou weer verder helpen op het levenspad. Hou in ogen dat soms je wat stappen terug moet zetten om er later meer vooruit te komen. Alles heeft een reden en is een leermoment. Elk einde heeft ook een nieuw begin. Hou dat in gedachten.

666: Breng je leven in balans zowel materialistisch gezien als spiritueel. Stel je open voor de hulp van je gidsen. Ze zullen je helpen met het nemen van de juiste beslissingen om je leven in balans te krijgen. 6 is het getal voor liefde en harmonie. Hou eerst van jezelf om anderen te kunnen helpen of lief te hebben. Harmonie en liefde kan op je pad komen.

777: Heb je de juiste beslissingen gedaan , geluisterd naar je gevoel. gefeliciteerd je zult merken dat de wijsheid die je geleerd hebt wordt omgezet in daden en veranderingen. Je gaat er nu de vruchten van plukken. inspireer en help anderen  door middel van het succes wat je nu aan het ontvangen bent.
Verander jezelf om de wereld te veranderen. Het is aan jou.

888: Als je deze getallen vaak ziet , mag je blij zijn. financiële zekerheden gaan op je pad komen , voor nu en in de toekomst. Op dit punt kun je echt de schepper van je eigen werkelijkheid zijn. Succes ,welvaart, zal op je pad komen . Hou vast aan die gedachten, wensen en dromen.

999: zie daar, je nieuwe werkelijkheid die jezelf hebt gecreëerd door je gedachten. Nu wordt het tijd het geleerde door te geven aan anderen. Anderen te helpen om op dezelfde manier zoals jij het pad gevolgd hebt anderen te inspireren met je succes, je gedachten en gevoelens. Voltooiing voor jezelf, waardeer de verandering die je zelf hebt opgestart. Wees dankbaar dat wat je gedachten ,wensen en dromen waren tot een realistisch resultaat zijn gekomen.

Verder met de vierdubbele getallen, vaak genoemd de meestergetallen of engelengetallen

Klik hier om naar de vierdubbele getallen te gaan.