Naamuitleg in Dummytaal

Boek Naamuitleg in Dummytaal

naamuitleg in Dummytaal

Exclusief alleen verkrijgbaar bij feest en kadowinkel De Scharrelboet het boek Naamuitleg in Dummytaal. Geef eens een bijzonder persoonlijk cadeau.

Vaak zijn het de ouders die de naam hebben bedacht. Heel logisch natuurlijk want zij hebben het kindje dan ook gemaakt en gekregen. De chemie hebben met de naam is belangrijk voor de ouders. Ouders hebben vaak in het verleden vaak de kinderen vernoemd naar hun voorouders, maar in de huidige maatschappij is er ook ruimte gekomen voor eigen bedachte namen. Naam bedenken voor je kindje dat nog niet geboren is, is vaak een kwestie van “mooi vinden”, “goed klinken”of “vernoemen”

Hoe het ook tot stand is gekomen, de naam heeft energie in zich, welke vertolkt wordt door de drager van deze naam. Indien er wijzigingen optreden naar mate het levenspad wordt bewandeld kunnen we altijd nog kiezen voor andere roepnamen of een complete nieuwe naam. Daarom is het altijd handig om te weten of de roepnaam ook de geboortenaam is.

In de geboortenaam schuilen namelijk de originele eigenschappen en de roepnaam is vaak de uistraling die men graag zichzelf gunt.

In dit boekje krijg je uitleg over jouw eigen naam en die van anderen en welke eigenschappen er gekoppeld zijn aan je naam of die van een ander. Super interessant om te weten. Het boekje is opgebouwd uit alle letters van het alfabet dus je kunt elke naam samenstellen. Jouw naam vertelt je wat over jou kwaliteiten en talenten. Hoe leuk is dat om te weten.  Naamuitleg in Dummytaal is voor iedereen die op ontdekkingstocht wil gaan naar zelfkennis. Dit boekwerk gaat jou inzichten geven over jouw positieve eigenschappen, maar ook over die eigenschappen die jou laten struikelen of verdriet geven.

Nieuwsgierig geworden?? Bestel het snel voor jezelf of voor een ander. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Bestel hier boek Naamuitleg in Dummytaal hier in de spirituele winkel, klik hier .

Dit bijzondere boek kost € 19,95. Levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Als u dit boek bestelt mag u uw geboortenaam en geboortejaar doorgeven. U krijgt dan van de schrijfster een persoonlijk bericht met wat informatie over uw naam en eigenschappen

Henriette Henkes heeft in haar jarenlange ervaring als medium en personal coach al veel gehoord, gezien en meegemaakt. Nu is het tijd om die opgedane kennis met jullie te delen.

Reading Naamnummerologie

Het is mogelijk dat het medium in de Scharrelboet, thuis bij u of op een locatie een reading doet. Aan de hand van uw geboortenaam en geboortedatum kan zij u veel over u vertellen. Dit kan persoonlijk een op een , of als u het leuk vindt met een groep mensen. Minimale deelname aan zo ‘n dag of avond is 10 personen, maximaal 20 personen. Kosten zijn voor deze avond 10 euro per persoon en de reiskosten die het medium moet maken. Iedereen krijgt tijdens deze avond een reading van het medium.

Het is ook mogelijk om een online een reading Naamnummerologie te bestellen, klik hier.

Een online reading Naamnummerologie kost €15,00 euro