Workshop waskaarten maken

Workshop waskaarten maken voor JOU! workshop waskaart maken

Medium Annie gaat binnenkort een workshop waskaarten maken geven in de Scharrelboet.  Wat ga je allemaal leren tijdens deze workshop? Je zult de basisprincipes leren van wat er uit de waskaart te halen is. De kleuren en vormen vertellen vaak zelf al hun verhaal. U zult zien dat er vele gezichten, dieren en andere vormen in de kaarten kunnen verschijnen die tezamen een verhaal vertellen aan jou. De kaarten kunnen jou of anderen helpen met het beantwoorden van vragen waar je zelf mee zit.

Kosten voor de workshop zijn €20 euro per persoon.

Wat krijg je voor die 20 euro? Er worden 2 kleine proefkaarten gemaakt en 1 grote waskaart. Deze kaarten gaat u zelf maken natuurlijk. U ontvangt ook een persoonlijke reading van Annie wat ze doorkrijgt bij de door jou gemaakt waskaart.. De kleine waskaarten zijn 1/4 van een A4 en de grote waskaart is een halve A4

Natuurlijk wordt er voor koffie, thee en frisdrank gezorgd en wat lekkers . De workshops zullen gehouden worden in Feestwinkel de Scharrelboet te Anna Paulowna.  Adres van de feestwinkel is Molenvaart 17a 1761 AA Anna Paulowna. U kunt voor meer informatie ook bellen met de winkel. Telefoonnummer is 0223-769028 geef dan even aan dat het om de workshop waskaarten maken gaat.

Binnenkort worden er datums bekend gemaakt wanneer de workshop gehouden wordt. Heeft u nu een aantal vrienden of collega’s die gezellig een keer een waskaart willen maken is het ook mogelijk om daar een groepsafspraak voor te maken. Alles natuurlijk in overleg met het medium Annie.

Maximaal aantal deelnemers per workshop is 6 personen, op deze manier krijgt iedereen de aandacht die hij of zij verdient.

Wilt u meer weten over deze workshop mail uw vraag naar info@spiritueelcentrumnoordholland.nl of bel met de feestwinkel  0223-769028