Nummerologie persoonlijkheidsgetal

Persoonlijkheidsgetal voor JOU!persoonlijkheidsgetal

Je persoonlijkheidsgetal vertelt je meer over je karakter en hoe je op anderen overkomt. Je persoonlijkheidsgetal bereken je simpel aan de hand van je geboortedag. Vandaar dat dit cijfer ook wel geboortegetal wordt genoemd. Vergelijk het met de ascendant in de astrologie. De ascendant geeft ook je karakter weer en hoe je overkomt op anderen. 

Je persoonlijkheidsgetal kun je eenvoudig uitrekenen. Feitelijk is de dag waarop je geboren bent je persoonlijkheidsgetal. Ben je tussen de 1e en de 9e van een bepaalde maand geboren, dan is het helemaal eenvoudig. Dat cijfer is je persoonlijkheidsgetal. Ben je na de 9e geboren, dan tel je het eerste en tweede cijfer bij elkaar op.

De maanden en jaren worden niet gebruikt om een persoonlijkheidsgetal vast te stellen.

Zoek je geboortegetal, klik op lees verder, je komt dan terecht op een site die je nog veel meer over jou kan vertellen.

Persoonlijkheidsgetal 1

Je zult nogal eens op tegenstand stuiten in je omgeving, door je karakter dat erg explosief is. Je bent eigenzinnig en laat je niet tegenhouden in dat wat je nastreeft. 
> > > Lees verder > > >

Persoonlijkheidsgetal 2


Je bent iemand van tegenstellingen, altijd op zoek naar een passende tweede helft die de steun en aanvulling kan bieden waar je naar op zoek bent. 
> > > Lees verder > > >

Persoonlijkheidsgetal 3


Je beoordelingsvermogen over wat wel en niet haalbaar is functioneert niet altijd optimaal, waardoor het je vaak moeilijk af gaat besluiten te nemen, dit doordat je nooit rechtstreeks op je einddoel afgaat. 
> > > Lees verder > > >

Persoonlijkheidsgetal 4


Je bent een bouwer, ijverig met een grote concentratie, altijd bouwend aan het verbeteren van je positie, om op deze manier de zekerheid te creeren dat het je nooit aan iets zal ontbreken. 
> > > Lees verder > > >

Persoonlijkheidsgetal 5


Je bent eerlijk en rechtvaardig en ondanks de heftigheid waarmee het leven geleefd wordt kun je dit behouden. Je bent erg rusteloos en kunt niet lang op een plaats zijn zonder nerveus te worden. 
> > > Lees verder > > >


Persoonlijkheidsgetal 6

Harmonie binnen relatie en gezin is waar je naar streeft, je bent gelukkig als je kunt zorgen voor hen die je lief zijn. Je bent een steun voor ieder die bij je komt uithuilen. 
> > > Lees verder > > >


Persoonlijkheidsgetal 7

t naar een perfectie die zelden bereikt wordt, daar de tijd en rust niet genomen wordt om het leven voldoende te onderzoeken. Je visie op het leven wijkt af van de meerderheid, waardoor je vaak tegen onbegrip aanloopt. 
> > > Lees verder > > >


Persoonlijkheidsgetal 8

Je bent wie je bent en je karakter is nergens door te beinvloeden. Je bent altijd bezig vooruit te komen in de wereld, je bezit een groot uithoudingsvermogen en een onuitputtelijke energie bron, je haalt uit elke situatie wat er in zit. 
> > > Lees verder > > >


Persoonlijkheidsgetal 9

De drang die achter dit getal zit is voltooien. Vanuit deze drang zul je altijd eerst iets afmaken voor je aan iets nieuws begint, je zult zelden met meerdere dingen tegelijk bezig zijn, omdat je er een hekel aan hebt je energie te versnipperen. 
> > > Lees verder > > >