Waskaart aanvragen

Waskaart aanvragen met reading voor JOU!waskaart aanvragen

Het maken van zo’n persoonlijke waskaart kost € 15,00.

Waskaarten zijn een afspiegeling van het onderbewuste. Een waskaart heeft altijd een boodschap voor de maker in zich.Het maken gebeurt geheel intuïtief. We maken de waskaarten met strijkijzer, hete was in vele kleuren en papier. Uit een waskaart kun je heel veel informatie halen.

Waskaarten zijn niet alleen kleine kunstwerkjes, maar ze zijn ook zeer bruikbaar als spirituele informatiebron, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Tarotkaarten, maar dan unieker.

Men kiest ‘blind’ de kleuren en doet deze op het strijkijzer. Het strijkijzer zet men vervolgens op de kaart. Dit doet men net zolang tot de kaart voor het gevoel klaar is. Het kan hierbij voorkomen dat de meest vreemde kleurcombinaties ontstaan, maar dat is juist de bedoeling.

Doordat de kaart intuïtief is gemaakt, is er heel veel spirituele informatie uit te halen. Hij kan dus ‘gelezen’ worden.

Stuur een mail naar info@spiritueelcentrumnoordholland.nl en Annie neemt contact met je op.

   

Workshop waskaarten maken.

Binnenkort is er een workshop waskaarten maken geven in de Scharrelboet.  Wat ga je allemaal leren tijdens deze workshop? Je zult de basisprincipes leren van wat er uit de waskaart te halen is. De kleuren en vormen vertellen vaak zelf al hun verhaal. U zult zien dat er vele gezichten, dieren en andere vormen in de kaarten kunnen verschijnen die tezamen een verhaal vertellen aan jou. De kaarten kunnen jou of anderen helpen met het beantwoorden van vragen waar je zelf mee zit.

Voor meer informatie over de workshop waskaarten maken klik hier.