Workshop Nummerologie

Workshop Nummerologie voor JOU

Numerologie is de leer van de ritme van de schepping uitgedrukt in getallen. Alles heeft een eigen ritme en een eigen trilling. Voor de bekende filosoof en wiskundige Pythagoras waren getallen mystiek en vol betekenis. Hij ontdekte dat alles uit te drukken is in getallen en dat het hele universum een harmonie is van getallen.

Numerologie werkt dus met getallen, maar ook met de letters van het alfabet. Elke letter correspondeert met een bepaald getal. In de toegepaste numerologie wordt allereerst gewerkt met de geboortedatum en de naam van iemand om een beeld te krijgen. Er zijn diverse numerologie systemen om letters om te zetten in cijfers.

Er valt zoveel uit de getallen te halen , dat het leuk is om dat eens in een workshop uit te leggen. En hoe je zelf gebruik kunt maken van de nummerologie.

Binnenkort gaan we een nummerologie avond organiseren. Toegangsprijs 20 euro per persoon. Natuurlijk wordt er voor thee, koffie, fris en lekkers gezorgd.  Je ontvangt die avond een map met alle informatie over nummerologie en uitleg hoe je de getallen kunt gebruiken.

De workshop zal gegeven worden in mijn winkel, Feestwinkel de Scharrelboet in Anna Paulowna. Adres is molenvaart 17a 1761AA Anna Paulowna. Mocht je vragen hebben over de cursus ben je altijd welkom in de winkel. Kijk voor de openingstijden op De Scharrelboet.nl