Even voorstellen : JoSu

Mag ik mij even voorstellen: 

Hallo, mijn naam is Joost Sutin. Altijd geintresseerd geweest in het spirituele. Bekend geraakt met de Lenormandkaarten , waar ik graag mee werk. Ik wil graag anderen mensen helpen op spiritueel gebied. Het is is mogelijk bij mij readings aan te vragen of informatie te krijgen over de Lenormandkaarten.  Lijkt het je leuk om zelf wat met de Lenormandkaarten te gaan doen, geef ik ook cursussen waar je aan kan deelnemen.

Deze cursussen geef ik in mijn winkel, feestwinkel de Scharrelboet te Schagen. Mocht je wat meer willen weten over Lenormand ben je altijd welkom om langs te komen in mijn winkel. Ga naar descharrelboet.nl
voor de openingstijden van de winkel. De Scharrelboet vindt je op de Zijperweg nr 4 te Schagen.

Online heb ik op facebook een eigen besloten groep:

Lenormandkaarten reading uitleg

Je kunt daar een verzoek doen om lid te worden van de groep.

Ik hoop je gauw een keer online of in de winkel of tijdens een van de workshops te mogen begroeten.
Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een positief netwerk waar ik mee bezig ben. Het P.O.E.N. netwerk. Het positieve, ondernemende, educatieve, netwerk. Binnen dit netwerk vindt je veel informatie over persoonlijke groei, doelen stellen en behalen. P.O.E.N. is er voor iedereen zowel zakelijk als particulier.
Bezoek de website poen-netwerk.nl voor meer informatie.

Fijne dag nog, leuk dat je even hier gekeken hebt 😉

Joost Sutin.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.