Bereken hier je persoonlijk jaargetal

Nummerologie Jaargetallen de 9 jarige cyclusnummerologie jaargetallen.

In de numerologie wordt uitgegaan van een een cyclus van 9 jaar. Wil je weten in welk jaar van de cyclus je je bevindt en wat de toekomst voor jou in petto heeft?

Het persoonlijk jaar loopt van je laatste verjaardag tot je eerstvolgende verjaardag. Maar als je wat over een jaar in het verleden of in de toekomst wilt weten, kun je natuurlijk ook een ander jaar (tussen 1900 en 2021) invullen.

Belangrijk: Het zijn jouw gedachten, dromen, wensen die je zelf creëert! Krijg de juiste mindset, het universum kan je helpen en sturen bij het behalen van je dromen, wensen en gedachten, maar als je twijfelt, negatief of angstig bent is dat hetgeen wat je aan het creëren bent. Dat het niet of net niet lukt.  Dat is dan voor velen het bewijs dat het niet werkt, maar wat men niet realiseert is dat het wel klopt. Ze hebben gedacht, gedroomd gewenst dat het niet zou lukken, en dat is ook precies wat ze gekregen hebben.

Zorg voor de juiste mindset !!!!

Berekenen persoonlijk jaargetal

Bereken uw persoonlijk jaargetal door de cijfers van uw laatste verjaardagsdatum bij elkaar op te tellen en deze terug te brengen tot 1 getal.

Voorbeeld 02-03-2018 = 2+3+2+1+8=16 1+6=7  Persoonlijk jaargetal is 7

3 maanden voor dat je jarig bent kun je de trillingen al voelen van het volgend jaar wat er aankomt. 6 maanden na je verjaardag zit je midden in het nieuwe jaar en wordt het duidelijker wat je er allemaal mee kan. Op dit punt kun je ook de trillingen van het vorige jaar en het volgende jaar voelen.

Vindt hier de informatie die bij jou persoonlijk jaargetal hoort.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.