Cursus Lenormandkaarten

19sep2018
19sep2018
Zijperweg 4 1742 NE Schagen

Cursus Lenormandkaarten leren leggen

Van 18.30 tot 21.30

bij Feestwinkel de Scharrelboet

Zijperweg 4 1742 NE Schagen

€75,00

Cursus Lenormandkaarten leren leggen 

Binnenkort start ik met de cursus Lenormand kaarten leggen. Je krijgt uitleg over de kaarten en alle mogelijke combinaties. Bij de cursus ontvang je natuurlijk een setje Lenormand kaarten en een uitgebreide werkmap met alle informatie over Lenormand en de kaarten.

Krijg door de lenormand kaarten inzichten in het verleden heden en toekomst.

Lenormandkaarten zijn vernoemd naar de Franse helderziende en kaartlegster Marie-Anne Lenormand. Ze is misschien wel de bekendste waarzegster uit de geschiedenis. Ze voorspelde onder andere de opkomst, bruiloft en ondergang van Napoleon. Ze veranderde het gebruik van de speelkaarten voorgoed door hiermee de toekomst te voorspellen.

In de cursus gaan we werken met het kleine Lenormandspel, bestaande uit 36 kaarten. Tijdens de cursus krijg je uitleg over de 36 kaarten en de combinaties die er zijn.  Groei spiritueel mee tijdens de cursus. Leer de interpretatie van de kaarten.

Deze cursus ga ik op woensdagavond geven in mijn winkel feestwinkel de Scharrelboet te Schagen.
Kosten voor de cursus zijn €75,00. U ontvangt de Lenormandkaarten en werkmap met uitleg over de Lenormandkaarten  en overzicht van combinaties die gelegd kunnen worden per kaart. De cursus duurt ongeveer 3 uur.

Het is mogelijk de cursus in groepsverband te volgen, maar het kan ook 1 op 1.

Er zijn 6 plaatsen beschikbaar.

Registreer voor dit evenement

Voer hieronder uw gegevens in

Places required

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for PayPal...